Close this window

Of Course - Oldies but Goodies

Of Course is wat men noemt een allround band.

Vijf goede muzikanten die muziek brengen gaande van oldies tot linedance muziek.
Dit album geeft een mooi beeld van wat je van deze band mag verwachten.

De cd begint heel vrolijk met “Singing The Blues” en vervolgens krijg je “Wasted Days And Wasted Nights”, een nummer dat dan weer bekend in de oren zal klinken bij de countryliefhebbers.
Diversiteit is het sleutelwoord  voor deze cd.
Nummers die geschreven zijn door grootheden zoals Cale  “After Midnight” en “Crazy Mama”, Fogerty “Proud Mary”,”Blue Moon Nights” en “Southern Streamline” en meer van dit. Het is gewoon heerlijk genieten en meedeinen op songs zoals “The Long Road (Knopfler), “Sing Me Back Home” (Haggard), “Midnight” (Marvin/Welch) of stil genieten van het prachtige “I Don’t Want To Go On Without You”.

Een cd die vooral zeer actueel is omdat met name de linedancers steeds meer terug grijpen naar de muziek van toen en daar speelt deze band aardig op in.
Voor mij is het vooral tijdloze muziek die mij vaak doet terugdenken aan die goeie ouwe tijd maar dat is vooral omdat ik toen 35 jaar jonger was.

Fred Ligtenberg (leadzang), Cas van den Berg (gitaar/zang), Gabor Varga (keyboards/zang), Peter Knoope (bas/zang) en Dirk van der Beek (drums/zang) hebben hier een cd afgeleverd die door verschillende generaties zal gesmaakt worden, de ene zal erop dansen en de andere zal ernaar luisteren .

Of Course “Oldies but Goodies”
Rarity Records C192713

Uit  B NL Country On Line door Jean-Pierre Onsia